MTMT2 átállás

Az előzetesen meghirdetett ütemterv szerint 2018. november 1-én elindult az MTMT2.

Az MTMT2 használatáról szerzői és adminisztrátori képzéseket szervezünk a könyvtárban. A képzésekre a http://tanfolyam.ek.szte.hu oldalon lehet feliratkozni.
Kérjük az SZTE oktatóit, kutatóit, hogy vegyenek részt szerzői MTMT2 képzésen, és csak ezt követően használják aktívan az új rendszert.

Az SZTE egységeiben jelenleg aktív jogosultsággal rendelkező MTMT adatbázis adminisztrátorok csak MTMT2 alaptanfolyam elvégzése után kaphatnak adminisztrátori jogosultságot az új rendszerhez.

Kérjük, hogy az új rendszer használata során kezdetben kellő megfontoltsággal járjanak el.
Az első belépés előtt olvassák el a  Rövid útmutatót, és a használathoz vegyék igénybe a szerzőknek szóló részletes útmutatót is.
A tanuláshoz, ismerkedéshez használják az MTMT gyakorló felületét.
Amennyiben a régi portált szeretnék megtekinteni, azt elérhetik a Felületek menüpont alatt.

Az SZTE Klebelsberg Könyvtár 2018. november 15-től vállal intézményi MTMT lista ellenőrzést. Előmenetelekhez, pályázatokhoz az SZTE Klebelsberg Könyvtártól igényelt MTMT listák kiadása előtt intézményi ellenőrzésre van szükség. Ellenőrzési igényeket ebben az időszakban is be lehet nyújtani az mtmt@ek.szte.hu címre írt levélben, melyeket azok beérkezési sorrendjében fogunk teljesíteni. Az ellenőrzött publikációs listák kiadására több, mint egy hónap várakozási időre kell számítani.

“A doktori adatbázis összehangolása az új rendszerrel elkezdődött, annak elkészüléséig felhasználóink türelmét kérjük!” (ODT Hirdetmény)