MTMT2 átállás

Az MTMT központi adminisztrációjának tájékoztatása szerint, az MTMT új szoftverére való átállás elvégzése miatt az MTMT feltöltése 2018. október 1-től várhatóan 2018. november 1-ig szünetel.

Az MTMT jelenlegi adatbázisa a leállást követően továbbra is elérhető lesz, de csak keresésre, illetve az akadémikus jelöltek publikációs listáinak ellenőrzésére fog rendelkezésre állni. Az átállással és az új rendszerrel kapcsolatos tájékoztató és oktató anyagok, valamint a hozzáférés az MTMT2 gyakorló felületéhez az MTMT2 átállás portálon találhatók. (https://www2.mtmt.hu/)

Az átállás miatt az SZTE Klebelsberg Könyvtár 2018. szeptember 15-től 2018. november 15-ig nem végez intézményi MTMT lista ellenőrzést.

Az MTMT2 megismertetése és hatékony használatának elterjesztése céljából 2018. októberétől szerzői és adminisztrátori képzéseket szervezünk a könyvtárban. A képzések meghirdetésére szeptember második felében kerül sor, a tanfolyam.ek.szte.hu oldalon.

Az SZTE egységeiben jelenleg aktív jogosultsággal rendelkező MTMT adatbázis adminisztrátorok csak MTMT2 alaptanfolyam elvégzése után kaphatnak adminisztrátori jogosultságot az új rendszerhez.

Az új, MTMT2-es rendszer tesztelése során előfordulhat, hogy a rendszerből automatikus levelek kerülnek kiküldésre. Ezek a levelek tehát nem külső támadás vagy levelező rendszerek feltörésének következményei. A levelekkel semmi teendőjük nincs, nem kell rá válaszolniuk, nyugodtan töröljék.