Szolgáltatásváltozás

Az alábbi oldalon összegyűjtve találhatóak az aktuálisan fontos információk olvasóink számára.

Aktuális könyvtárhasználati információk

Könyvtárunk 2020. november 11-étől a 484/2020. (XI. 10.) kormányrendelet értelmében zárva tart. Továbbá a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021 (III.5.) számú kormányrendelet értelmében a személyes megjelenést igénylő szolgáltatásainkat is felfüggesztjük, a jelenleg érvényben lévő szabályoknak megfelelően, 2021. március 8-tól 2021. március 22-ig. Ennek megfelelően távolról raktári kérések nem indíthatók, minden olvasónk számára szünetel a kölcsönzés és a visszavétel.

Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy az itt közöltek új kormányrendeletek függvényében bármikor megváltozhatnak, és a módosítás jogát is fenntartjuk. Kérjük a járványügyi előírások fokozott betartását! Kérdéseikkel keressenek minket az oldal alján található elérhetőségeink bármelyikén!


KÖNYV KÉRÉSE ÉS KÖLCSÖNZÉSE

Jelenleg raktári kérések nem indíthatók, minden olvasónk számára szünetel a kölcsönzés. A korábban kikért példányok legkésőbb 2021. március 8. 12:00-ig vehetők át.

VISSZAVÉTEL

Az aktuális lejárati dátumok itt ellenőrizhetők. A 2020. november hónapot megelőzően keletkezett késedelmi díjak megmaradtak, de a bezárás ideje alatt nem növekednek. Postai úton, ajánlott küldeményként bárkitől fogadjuk a visszaérkező könyveket: SZTE Klebelsberg Könyvtár – Kölcsönző. Cím: 6722 Szeged, Ady tér 10. Amennyiben az aktuálisan kikölcsönzött könyvekkel kapcsolatban bármilyen probléma vagy kérdés merülne fel, munkatársaink kereshetők a megadott elérhetőségeinken.

KÖNYVTÁRKÖZI KÖLCSÖNZÉS

Aktuális információk: a szolgáltatás változásai.

INFORMÁCIÓK SZTE OKTATÓK, DOLGOZÓK SZÁMÁRA

A járványhelyzetre való tekintettel biztosítjuk az elektronikus források eléréséhez szükséges jogosultságok távoli megszerzését. A lejárt könyvtári tagságok meghosszabbítása miatt az SZTE oktatói, dolgozói névvel és kártyaszámmal együtt a kolcsonzo@ek.szte.hu e-mail címen kérhetnek segítséget. Távoli beiratkozási tudnivalók SZTE dolgozóknak.
Azoknak, akik a 2020/2021-es tanév kezdetén megújították könyvtári tagságukat, azoknak jelenleg nincs teendőjük.

Kilépő munkatársak

Az ebben az időszakban kilépő oktatók a távozási lapjuk ügyében első lépésben mindenképpen vegyék fel a kapcsolatot az illetékes szakreferens kollégával, vagy írjanak a kolcsonzo@ek.szte.hu e-mail címre.

Online források, adatbázisok

INFORMÁCIÓK SZTE HALLGATÓKNAK

A zárva tartásra és a járványhelyzetre való tekintettel ideiglenesen biztosítjuk az elektronikus források eléréséhez szükséges jogosultságok megszerzését. A teljes újranyitást követően ez kölcsönzésre nem jogosít, ahhoz legalább egy alkalommal majd személyesen is meg kell erősíteni a beiratkozást. Korábban beiratkozott olvasóinknak teendője ezzel nincsen. Távoli beiratkozási tudnivalók SZTE hallgatóknak.

Online források otthonról

 

A szolgáltatásainkat érintő további változásokért kísérjék figyelemmel honlapunkat. Amennyiben további kérdéseik merülnének fel, várjuk leveleiket az info@ek.szte.hu címre. A beérkező levelekre 24 órán belül igyekszünk válaszolni, és könyvtári chatszolgáltatásunk is elérhető minden hétköznap 10-14 óra között, ahol élőben válaszolunk.

Utoljára frissítve: 2021.03.08.