Számítógéphasználat

Az épület bal oldali szárnyának két szintjén található számítógépeket a Könyvtárba beiratkozott SZTE egyetemi polgárok használhatják. 

Az I. emeleti PC kabinetben az azonosító/jelszó pár beírását követően lehet használni a gépeket, melyeket internetezésre, nyomtatásra, illetve az MS Office programcsomag használatára (szövegszerkesztés, táblázatkezelés, stb.) lehet igénybe venni. Segítséget kérni vagy hibát bejelenteni a fénymásolószalon nyitvatartási idejében, annak munkatársától lehet.

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy vizsgaidőszakban a kabinetben vizsgákat tartanak, ez alatt az idő alatt a kabinet zárva tart. A vizsgák időpontjait honlapunk nyitólapján az Események között és ezen a linken lehet figyelemmel kísérni. A fénymásolószalon a vizsgák időtartama alatt is zavartalanul üzemel.

A III. emeleti Egyéni és csoportos tanulás terében olyan munkaállomásokat alakítottunk ki, ahol többen is tudnak dolgozni egy közös projekten, s ehhez mind hagyományos eszközöket (könyvek, folyóiratok), mind pedig számítógépet igénybe tudnak venni.

A szakolvasótermek galéria alatti gépeit a saját azonosító/jelszó pár beírását követően bármely a Könyvtárba beiratkozott felhasználónk használhatja