Beiratkozás

Elektronikus könyvtári beiratkozás a MODULO-n keresztül

Távoli beiratkozás egyetemi dolgozók számára

Az elektronikus könyvtári beiratkozást az SZTE dolgozóinak ideiglenesen vezettük be. A rendkívüli helyzetben így tudjuk biztosítani tagsághoz kötött elektronikus szolgáltatásaink használatát.

Rendszerünk sikeres regisztráció esetén az űrlap beadásáról megerősítő e-mailt küld (általában már a következő hétköznap reggel), csak ezután érhetőek el ezek a szolgáltatások. A könyvtár újbóli megnyitásakor szükség lesz a beiratkozás megerősítésére személyesen.

Azoknak az egyetemi dolgozóknak, akik korábban bármikor beiratkoztak, ezeket a lépéseket most nem szükséges megtenniük.

Távoli beiratkozás SZTE hallgatók számára

Az SZTE Klebelsberg Könyvtár az SZTE hallgatóinak elektronikus űrlappal teszi egyszerűbbé és kényelmesebbé a könyvtári beiratkozást. A hallgatóknak egyetemi jogviszonyuk időtartama alatt egy alkalommal a MODULO rendszerben el kell fogadniuk az elektronikus könyvtári belépési nyilatkozat feltételeit.

Mivel a regisztráció véglegesítése személyesen jelenleg nem lehetséges, az elektronikus dokumentumaink eléréséhez való hozzáférés biztosítása végett automatizáltuk az eljárást. Kérünk azonban mindenkit, aki ebben az időszakban iratkozik be, hogy a könyvtár újranyitását követően egy alkalommal személyesen jelentkezzen a Kölcsönző pultnál adategyeztetésre.

A beiratkozás jelenleg a nyilatkozat kitöltésének napját követő hétköznapon, 9 óra után automatikusan érvényessé válik. Az online bejelentkezéshez szükséges felhasználónév a diákigazolvány száma, annak hiányában a Neptun kód. A hozzá tartozó alapértelmezett jelszó a saját születési dátum.

Formátuma: NN-HHH-ÉÉ, pl. 08-OCT-83 (a hónapot csupa nagybetűs angol rövidítéssel kell megadni).

Azon SZTE hallgatóknak, akik korábban már kitöltötték a belépési nyilatkozatot, jelenleg nincs teendőjük. A korábban megszokott módon, a diákigazolványuk, vagy könyvtári olvasójegyük számával tudják igénybe venni online szolgáltatásainkat.

Segítség a proxy-szolgáltatás beállításához