Információk elsőéves, most beiratkozó SZTE-s hallgatóknak

Az elsőéves, a könyvtárba először beiratkozó SZTE-s hallgatók számára a könyvtári tagság a Modulo-s „könyvtári belépési nyilatkozat hallgatóknak” kitöltésével kezdeményezhető. Segítséget itt találhatnak a kitöltéshez.

Általában fél órával a kitöltést követően megérkeznek a hallgatói adatok a Neptun-ból a könyvtárba. A könyvtári olvasójegy ekkor válik elérhetővé az elsőéves hallgatók számára. A beiratkozás véglegesítéséhez és az olvasójegy igényléséhez a könyvtár Kölcsönző pultját kell felkeresni. SZTE-s hallgatóknak a könyvtár használata ingyenes. Szükséges dokumentumok: személyigazolvány, lakcímkártya. A könyvtári olvasójegy mindaddig szolgál az épület és az SZTE Klebelsberg Könyvtár szolgáltatásai igénybevételére (pl. kölcsönzés, wifi stb) , amíg a hallgatóknak nem készül el az állandó diákigazolványuk. A belépési nyilatkozat kitöltésére a tanév közben folyamatosan van lehetőség.

Hallgatóknak szóló infografikánk, illetve további beiratkozási tudnivalók itt érhetők el. Az SZTE hallgatók által igénybe vehető könyvtári szolgáltatásainkról pedig itt olvashatnak részletesebben.

A felsőbb éveseknek, MA-n elsősöknek a könyvtári beiratkozást nem kell megismételniük.

Legutóbb frissítve: 2023.09.15.