Zenei Gyűjtemény

Mi is ez?

A Zenei Gyűjtemény fő feladatának tekinti, hogy a komolyzene iránt érdeklődőket – legyenek ők a Zeneművészeti Kar, a Vántus István Gyakorló Zeneművészeti Szakközépiskola, JGYPK Ének-zene Tanszék oktatói, növendékei vagy a zenét szerető érdeklődők – kottával, hanganyaggal, szakirodalommal segítse.
Állományukat kották, könyvek, folyóiratok, videokazetták, hagyományos LP lemezek, zenei CD-k és DVD lemezek alkotják. A gyűjtemény legnagyobb részét a kották adják, mintegy 15 ezer műből választhatnak és kölcsönözhetnek az olvasók.

Hol találom?

A Zenei Gyűjtemény az épület jobb szárnyának földszintjén, az Átrium végén, a Keleti Gyűjtemény mellett található. A gyűjteményt az SZTE Klebelsberg Könyvtár valamennyi beiratkozott olvasója használhatja, onnan dokumentumokat kölcsönözhet a gyűjtemény nyitvatartási idejében, hétköznapokon 8-tól 16 óráig.

Kit keressek?

Kiszely Zoltán
0.001 szoba
Tel.: +36 62 546-651
E-mail cím: zoltan.kiszely@ek.szte.hu

Hogyan használhatom?

A Zenei Gyűjtemény anyagát a Kölcsönzőben lehet kikölcsönözni, illetve a gyűjtemény használói saját maguk is kikölcsönözhetik a dokumentumokat az itt elhelyezésre került önkiszolgálásra alkalmas munkaállomás segítségével. A kölcsönzés lejártakor a kikölcsönzött dokumentumokat mindkét esetben az Kölcsönző pultjánál lehet visszaadni.

Részletes információk

A gyűjteményről
A gyűjtemény jelzetei
Képek a gyűjteményről
Linkgyűjtemény